Lid worden van Aquariumhobby Nijverdal doe je niet voor niets. Je kunt dan rekenen op de steun van aquarianen die jaren (sommige tientallen jaren) ervaring hebben met het houden van een aquarium. Of je nu een zoetwater, zeewater, of een speciaal aquarium hebt, een antwoord is er altijd te vinden.
De problemen waarmee je wordt geconfronteerd hebben zij al gehad en opgelost. Niet voor niets zijn er uit ons midden verschillende leden Nederlands kampioen geworden met hun aquarium.

Educatie staat hoog in het vaandel van Aquariumhobby Nijverdal. We organiseren cursussen, nodigen gerenommeerde sprekers uit voor het geven van lezingen op clubavonden, gaan bij leden thuis kijken en organiseren excursies.
Aquariumhobby Nijverdal is een zeer actieve vereniging. Zo organiseerde we in 2000 de de tot dan grootste aquarium consumentenbeurs van Nederland AQUA 2000. Tijdens deze beurs hielden internationaal bekende sprekers lezingen. Grootste publiektrekkers waren J Charles Delbeek van het Waik´k´ aquarium op Hawa´, Hans Esterbauer uit Oostenrijk en Gilbert Maebe uit BelgiŰ.

Je kunt als lid alle clubavonden van Aquariumhobby Nijverdal bijwonen. In principe zijn dat er maar liefs 10 per jaar. Iedere eerste maandag van de maand een avond
 
U kunt op verschillende manieren lid zijn van Aquariumhobby Nijverdal.  Dat kan naar keuze zijn alleen lid vasn de vereniging of met lid van de Nederlandse Bond Aqua Terra (N.B.A.T.)  U ontvangt dan ook het tijdschrift van de bond. Het Aquarium van de N.B.A.T.

Kortom vul het opgavenformulier in en wordt lid!

Copyright Aquariumhobby Nijverdal © 2002