Als zoetwateraquariaan zit u goed bij Aquariumhobby Nijverdal. Als lid van onze vereniging heeft u namelijk een zeer grote stem in het samenstellen van het programma. Een werkgroep van zoetwateraquarianen stelt het programma in overleg met de leden samen. Daarbij kunnen de leden zo vaak over het clubgebouw beschikken als ze willen. In principe is er iedere maand een clubavond (meer kan ook) waarop sprekers worden uitgenodigd, naar aquaria van leden wordt gekeken,
techniek wordt besproken enz. enz. Naast de zoetwater avonden worden er ook iedere maand zeewater avonden georganiseerd. Ook daar bent u van harte welkom. In principe worden zoetwateravonden op de eerste maandag van de maand en zeewateravonden op de tweede maandag van de maand gehouden.

Naast de clubavonden is er een schat aan ervaring en kennis te vinden binnen Aquariumhobby Nijverdal. Op clubavonden maar ook daarbuiten, het clubgebouw is namelijk iedere donderdagavond en zaterdagmiddag geopend, heeft u alle gelegenheid om met meer ervaren leden over de hobby te praten of onze uitgebreide bibliotheek te raadplegen enzovoorts. Ervaring is in ruime mate aanwezig binnen Aquariumhobby Nijverdal. Menigmaal eindigde leden van onze vereniging hoog bij de landelijke huiskeuring of werden zelfs Nederlands kampioen.

U kunt deelnemen aan keuringen, rondgangen (leden komen op een clubavond bij u thuis kijken en bespreken uw aquarium of u gaat juist bij een ander kijken) excursies enz. enz. Kortom te veel om op te noemen. Schrijf u nu in als lid of kom vrijblijvend langs op donderdagavond, zaterdagmiddag of een verenigingsavond om de sfeer te proeven en bij te praten.

Copyright Aquariumhobby Nijverdal © 2002